Betaling mislukt of Geweigerd

Betaling mislukt?
Is uw betaling mislukt? Controleer dan eerst even of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan kunt u direct opnieuw een bestelling plaatsen.

Is het geld wel van uw bankrekening afgeschreven maar heeft u na een uur nog geen orderbevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice en zoek uw transactienummer op. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld. Onze klantenservice helpt u graag verder.


Transactie geweigerd ?
Lukt het niet om de bestelling af te ronden maar wordt uw transactie geweigerd? Dat is natuurlijk erg vervelend. Wellicht komt het door de webbrowser die u gebruikt voor het bestellen of is er een storing bij de bank of credit maatschappij.. Soms zit er ongemerkt een fout die het blokkeert om uw bestelling te plaatsen. Wij adviseren hierdoor om de bestelling op een andere webbrowser te plaatsen. Enkele voorbeelden van webbrowsers zijn Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer. mocht dit het probleem niet verhelpen horen we het graag zodat we kunnen nazien wat het probleem is.

Mocht u problemen ervaren tijdens het bestellen of uw vraag niet beantwoord zijn, we staan u graag tot dienstService & Contact