Bezorgopties

Al onze monsternamesets versturen we standaard met onze Logistiek Partner DHL Wanneer u niet thuis bent, wordt uw pakket bij de buren aangeboden. Lukt dat ook niet, dan probeert de bezorger het de dag erna nog een keer en anders gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde DHL Service Punt. De bezorger brengt u hiervan op de hoogte door middel van een briefje in uw brievenbus.

Labtoria stuurt u per e-mail een Track & Tracenummer naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Hierop wordt de verwachtte leverdatum met tijdstip aangegeven. De bezorgers van DHL werken op maandag t/m zaterdag.

Bezorging
Wij streven ernaar zo snel mogelijk uw bestelling bij u te bezorgen. Hieronder ziet u een overzicht van de standaard bezorgdagen voor Nederland en België. normaliter geldt voor alle artikelen voor 17.00 bestelt dezelfde dag verzonden.

Uw pakket is door ons verstuurd op…
Uw pakket wordt aangeboden op…

  • Maandag – Dinsdag
  • Dinsdag – Woensdag
  • Woensdag – Donderdag
  • Donderdag – Vrijdag
  • Vrijdag – Zaterdag
  • Zondag – Dinsdag

Bestelling ophalen?
Wij zijn volledig gericht op efficiënte productie en verzending. Labtoria heeft geen fysieke winkel, bestellingen kunnen helaas niet af worden gehaald. Wel kunt u kiezen voor bezorging bij een pickup point van DHL. (mits het om een pakket zending gaat). In de checkout kunt u bij het gewenste afleveradres op basis van uw postcode de gewenste afhaal locatie selecteren.

Gratis verzending!

Bestellingen boven een orderwaarde van 20 euro worden gratis verzonden naar Nederland en Belgie. Daaronder wordt eenmalig 5,95 inclusief btw in rekening gebracht.


Mocht u problemen ervaren tijdens het bestellen of uw vraag niet beantwoord zijn, we staan u graag tot dienst