Eerst zien dan betalen

Wilt u liever eerst uw Monstername kit en analyse ontvangen en pas daarna betalen? Dan kan! U kunt dan het beste kiezen voor achteraf betalen met Billink bij de betaalmethode. Billink is een externe firma die voor Labtoria het volledige achteraf betaalproces verwerkt. Dit betekend dat u een digitale factuur ontvangt van Billink per e-mail om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij Labtoria betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250.00 als u voor de eerste keer betaalt via Billink. Bent u al bekend bij Billink? Dan kunt u betalen tot een bedrag van € 1500.00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro, voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Waarom zou u kiezen voor Billink?
• U ontvangt eerst het product thuis en daarna betaalt u pas de factuur

• Mocht het product niet naar verwachtingen zijn, kunt u deze altijd retourneren. De Billink rekening hoeft u dan niet te betalen. Labtoria zal na ontvangst van uw retour de Billink rekening stopzetten.

Mocht u nog overige vragen hebben, wij staan u graag tot dienst.