Over ons

Labtoria is gespecialiseerd in laboratorium diensten en onderzoeken. We hebben brede expertise; van water en bodemonderzoek tot aan product en milieu analyses.

Betrouwbaar onderzoek

Onze onderzoeken en rapportages voldoen aan de wet- en regelgeving. Labtoria werkt exclusief samen met geaccrediteerde laboratoria. Iedere monstername kit bevat alle benodigdheden en duidelijk instructie voor professionele monstername. Labtoria is partner voor bedrijf en consument en werkt volgens de hoogste standaarden.

Het gemak van online bestellen

Labtoria is ingericht op online bestellingen en is ingericht op snelle verwerking. Als inovator in de labaratorium markt biedt Labtoria al haar onafhankelijke testen en analyses online aan. De unieke monstername kits maken professionele monstername zonder op locatie zijn mogelijk. Via het meegeleverde retour label onmiddellijk retour gezonden worden naar ons lab en ontvangt u snel de analyse resultaten per email.

Heldere adviezen

Met een compleet pakket van monstername, innovatieve analyses en heldere adviezen op maat is labtoria uw parner. Op basis van feiten kan er bijgesturd worden. En zijn onze klanten verzekerd van het juist handelen. De resultaten worden weergegeven in duidelijke en praktische rapporten. Hierbij presenteren we niet alleen de testresultaten maar geen wij ook een interpretatie van de waardes. Praktisch en met een advies waar u wat aan heeft.